PENGUMUMAN KELULUSAN KELAS IX T.P.2018/2019

Rapat Internal Guru sebelum pengumuman kelulusan

A post shared by Doni Bin Teguh Herminto (@doniapriyantobinteguhherminto) on

Galang Tinggi, Selasa, 28 Mei 2019, bertempat di ruangan Perpustakaan SMP Negeri 4 Banyuasin, diadakan rapat dewan guru yang langsung dipimpin oleh ibu Kepala Sekolah, Rismawati, M.Pd. untuk membahas hasil kelulusan siswa kelas IX. Rapat ini merupakan tindak lanjut dari hasil dakolnem yang telah diambil oleh Kepala Sekolah dari Dinas Pendidikan Provinsi Sumatera Selatan pada hari Senin, 27 Mei 2019.

Adapun hasil pengumuman kelulusan siswa SMPN 4 Banyuasin III  ini dinyatakan lulus 100 persen dengan jumlah siswa 77 orang.

Setelah rapat singkat antar dewan guru selesai, selanjutnya seluruh siswa kelas ix dikumpulkan di lapangan upacara untuk mendengarkan sambutan dan himbauan dari Kepala Sekolah serta pemberitahuan/pengumuman dari Wakil Kepala Sekolah Urusan Kesiswaan, Bpk. Jumino, S.Ag.

Kepala Sekolah menyampaikan selamat kepada siswa-siswi yang telah lulus. “Semoga semua siswa-siswi yang telah lulus dapat melanjutkan ke jenjang pendidikan yang lebih tinggi demi masa depan, dan setelah acara pengumuman dilarang untuk melakukan konvoi motor dan acara coret coretan yang meresahkan warga”

“Alhamdullillah untuk tahun ini nilai UN cukup memuaskan dan mapel IPA merupakan mapel yang mengalami peningkatan yang signifikan, semoga kedepannya anak-anak lebih giat lagi dalam belajar.”

Penyerahan surat hasil ujian dan raport oleh wali kelas

A post shared by Doni Bin Teguh Herminto (@doniapriyantobinteguhherminto) on

Setelah apel di lapangan, seluruh siswa diarahkan ke kelas masing masing untuk menerima surat kelulusan yang disampaikan oleh wali kelas masing masing.

Tulisan ini dipublikasikan di KEGIATAN TENAGA KEPENDIDIKAN. Tandai permalink.

108 Responses to PENGUMUMAN KELULUSAN KELAS IX T.P.2018/2019

1. see berkata:

I do not know if it’s just me or if perhaps everyone else experiencing issues with your
    blog. It looks like some of the text within your posts are running off the screen.
    Can somebody else please provide feedback and
    let me know if this is happening to them as well?

This could be a issue with my internet browser because I’ve
    had this happen before. Thank you

2. click to read berkata:

If you would like to obtain a good deal from this post then you have
    to apply such methods to your won website.

3. website here berkata:

Everyone loves what you guys are up too. This kind of clever work and coverage!
    Keep up the superb works guys I’ve included you guys to my personal blogroll.

4. Greate post. Keep writing such kind of information on your site.
    Im really impressed by your site.
    Hello there, You’ve performed a fantastic job. I’ll certainly digg it and individually
    recommend to my friends. I’m sure they’ll be benefited
    from this website.

5. have a peek here berkata:

Please let me know if you’re looking for a writer for your site.
    You have some really good posts and I feel I would be
    a good asset. If you ever want to take some of the load off,
    I’d really like to write some articles for your blog in exchange for a link back to
    mine. Please blast me an e-mail if interested.

Kudos!

6. No matter if some one searches for his vital thing, so he/she wants to be
    available that in detail, so that thing is maintained over here.

7. Visit This Link berkata:

Wow! This blog looks exactly like my old one! It’s on a
    completely different subject but it has pretty much the same layout and
    design. Wonderful choice of colors!

8. I have been absent for some time, but now I remember why I used to love this website. Thanks , I¦ll try and check back more frequently. How frequently you update your web site?